Problemen met de borstvoeding?

Borstvoeding geven moet je leren!

Dit hoor ik regelmatig: “bij mij is de borstvoeding niet gelukt”. De moeders die dit aan mij vertellen zijn er nog steeds emotioneel onder. Dat kan ik mij heel goed voorstellen. Waarschijnlijk heb je geen of onvoldoende begeleiding gehad met de borstvoeding.

Kijk eens hier, want er is hulp!

Je hoeft niet meer aan jezelf te twijfelen, want er is wel degelijk wat aan de hand. En wat precies het probleem is, daar kan ik jou bij helpen. Geloof mij, ik zoek het helemaal uit. Vaak kan ik aan de hand van je verhaal een groot deel van het probleem al zien. En dan ben ik al bezig met een plan van aanpak , die je direct kan toepassen.

Heb je last van pijn bij het voeden of is je baby niet tevreden na de voeding, wil je baby elk half uurtje drinken of ben je moe van alles, neem alsjeblieft contact met mij op. Ik ben Ruth Sedney, gecertificeerd kraamverzorgster, lactatiekundige IBCLC en kinderverpleegkundige (BIG). 

 

We hebben contact via de telefoon, app, video call of een consult aan huis. We nemen alles door van aanleggen tot tevreden baby.

Geef niet op, wat voor jou een groot probleem kan zijn is heel gemakkelijk door mij op te lossen. We houden contact totdat jij en je baby tevreden zijn. Ik ben ook in de avond en weekenden bereikbaar!