Disclaimer

Disclaimer: Birth and Beyond heeft deze website met zorg samengesteld. Toch kan het gebeuren dat informatie onvolledig of onjuist op de pagina’s is terechtgekomen. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie.

Via deze website worden geen persoonlijke adviezen gegeven die op enigerlei wijze zouden kunnen worden gekwalificeerd als medische behandeling of medisch advies. Birth and Beyond kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen of opgelopen schade vanwege de aangeboden informatie. Ook voor het gebruik van deze website en het verspreiden van deze informatie wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard.

Birth and Beyond verwijst via links op haar website naar websites van derden. Dit betekent niet dat Birth and Beyond invloed heeft op aangeboden informatie, producten of diensten op deze websites. Birth and Beyond aanvaard dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de aldaar aangeboden informatie.

Birth and Beyond doet al het redelijkerwijs mogelijke om de site vrij te houden van virussen of andere malware. Desondanks kan hiervoor geen sluitende garantie worden geven. Ook wordt geen garantie geboden voor het foutloos en ononderbroken functioneren van de website. Specifiek voor prijzen en andere informatie over de dienstverlening van Birth and Beyond geldt dat op basis van kennelijke programmeer- en typefouten geen overeenkomst met Birth and Beyond kan worden afgedwongen.

Heb je vragen, wil je een klacht indienen of melding maken van onjuiste of onrechtmatige informatie op onze website, neem dan gerust contact met ons op.

Deze disclaimer kan en mag op elk moment door Birth and Beyond worden gewijzigd. De huidige versie van de disclaimer is het laatst gewijzigd op 13 mei 2018