Over ons

Birth and Beyond

Birth and Beyond gaat over zwanger zijn en pril ouderschap. Beide fases zijn zeer bijzonder en intensief. Soms is het ook een spannende tijd met veel onzekerheden waardoor veel vragen of zorgen ontstaan.

Zorg en Diensten

Birth and Beyond heeft zich als doel gesteld zwangeren, partners maar ook verloskundige hulpverleners een overzicht te geven van lokale professionals die diensten aanbieden die bijdragen aan een goede zwangerschap, bevalling en ouderschap. Birth and Beyond staat voor kwaliteit en werkt daarom alleen samen met professionals met erkende diploma’s én aantoonbare ervaring met zwangeren en baby’s. Klik hier voor de pagina met aanvullende diensten.

Cursussen

In het cursusoverzicht van Birth and Beyond vind je cursussen, trainingen en workshops gegeven door professionals met de juiste erkende achtergrond. Wij hanteren daarbij het gezegde: “schoenmaker blijf bij je leest”.

Dus: voorlichting over de bevalling krijg je van een verloskundige, voorlichting over borstvoeding krijg je van een lactatiekundige, voorlichting over bewegen in de zwangerschap krijg je van een fysiotherapeut etc.  klik hier voor de cursuspagina.

 

Initiatiefnemer

Initiatiefnemer achter Birth and Beyond is Kalinka Van Vehmendahl, verloskundige en zwangerschapsdocent.

 

.